Toimintamallimme - JSM Consulting Oy

JSM Consulting on IT-palvelujohtamisen valmennuksissa ja konsultoinneissa tunnettu ja arvostettu alan toimija. Valmennustemme keskimääräinen asiakastyytyväisyys on 4,7 asteikolla 1-5. Olemme ylpeitä laadustamme ja toteutamme kaikki toimeksiannot ammattimaisesti asiakasvaatimusten mukaisesti.

JSM Consulting on yksi harvoja korkeimman tason ATO-akreditoinnin (Accredited Training Organization) saavuttaneita yrityksiä Suomessa. JSM Consultingilla on koko Pohjois-Euroopan laajimmat ATO-tason akreditoinnit palvelujohtamisen valmennuksiin.
Peoplecert ja muut Examination Institutet suosittelevat kaikille asiakkaille ainostaan akreditoituja valmennusyrityksiä valmennusten toteuttamiseen.

JSM Consulting on myös Accredited Examination Center kaikkien valmentamiensa kurssien osalta, joten voimme järjestää kaikki haluamasi sertifiointitestit joustavasti esimerkiksi teidän tiloissa toteutettuna. Valmennustemme laatujärjestelmä on Peoplecertin auditoima ja hyväksymä. Noudatamme kaikessa toiminnassamme ITILin ja muiden tuotemerkkien omistajien (mm. AXELOS) vaatimuksia ja määräyksiä valmennusten toteuttamiseen.

Mittaamme asiakastyytyväisyyttä jokaisen valmennuksen jälkeen ja lähetämme tilaajalle kattavan raportin valmennuksen tuloksista, asiakastyytyväisyydestä ja kouluttajan onnistumisesta erilaisilla mittareilla kerrottuna. Kurssiemme sertifiointitestien läpäisyprosentti on alan ehdotonta huipputasoa. Valmennuksissamme kurssilaiset osallistuvat täysin valmiille kurssille, voit huoletta jättää valmennusten toteuttamisen meidän harteille.

Kumppanit:

Toimimme Suomen tunnetuimpien palvelujohtamisen erikoisyhtiöiden kanssa yhteistyössä.