Tarjoamme laadukkaita valmennuksia
palvelujohtamisen osa-alueella
- JSM Consulting Oy

Järjestämme kurssimme pääsääntöisesti asiakkaan tiloissa, kysy asiakaskohtaista toteutusta. Mikäli haluat järjestää valmennuksen meidän tiloissa, on hinta henkilömäärään sidottu.

Menetelmät (ITIL®)

Menetelmävalmennuksessa JSM Consulting on alan laadukkaimpia toimijoita. JSM Consultingin päävalmentaja on Suomen laajimmin sertifioitu ja omaa erittäin pitkän kokemuksen tunnettuihin parhaiden käytäntöjen mukaisiin menetelmiin ja viitekehyksiin. JSM Consulting on korkeimman tason ATO-akreditoitu valmennusyhtiö (Accredited Training Organization). AXELOSin suositusten mukaisesti suosittelemme asiakkaitamme käyttämään ainoastaan korkeimman tason ATO-akreditoituja koulutustahoja ja pyytämään ATO-todistus kaikilta tarjoajilta.

JSM Consultingin menetelmätarjonnassa on seuraavat kurssit:

  • ITIL® 4 Foundation (ATO) (2pvä) 1500€+alv/hlö JSM:n tiloissa toteutettuna.

Kaikki menetelmiin ja viitekehyksiin liittyvä valmennus tapahtuu Peoplecertin asettamien sisältö- ja laatuvaatimusten mukaisesti. Kaikkiin menetelmäkursseihin sisältyy sertifiointitentti.

Tietohallinnon johtaminen

Tietohallinnon koulutusohjelma (5pvä) 3000€+alv/hlö JSM:n tiloissa toteutettuna.

JSM Consultingin tietohallinnon koulutusohjelmassa on tietohallinnon perusteet-valmennus.

Tietohallinnon perusteet on läpileikkauksenomainen yhden viikon mittainen (5pvä) katsaus tietohallintoon, sen toimintaan, prosesseihin ja toimintamalleihin. Tällä kurssilla käydään läpi tietohallinnon roolia liiketoiminnan ja IT:n välimaastossa sekä tietohallinnon tärkeimmät asiakokonaisuudet:

  • Projektinhallinta
  • Palvelunhallinta
  • Toimittajienhallinta
  • Hyvä tietohallintotapa
  • Kokonaisarkkitehtuuri

Kurssin jälkeen osallistujalla on hyvä käsitys tietohallinnosta, sen toiminnasta ja johtamisesta nykyaikaisin parhain käytännöin.

Kysy tarkempia kurssiesitteitä ja mahdollisia vapaita aikoja myynnistämme.

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.